Сервери серії ігор Souls знову працюватимуть

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Сервери серії ігор Souls знову працюватимуть
Сервери серії ігор Souls знову працюватимуть
Ігрові новини
22:54, 10 травень 2022
218
0

Гра Elden Ring, як і вся серія Souls була не лише вигідним комерційним проектом для Bandai Namco. Ці ігри були справжнім викликом для гравців, які не поважають ігрову модель "press X to win", котрою переповнені сучасні проекти. 

Онлайн-складова гри дозволяла гравцям разом проходити важкі рівні, комунікувати між собою та робила гру більш реіграбельною. Також досвідчені гравці могли приводити своїх друзів в серію Souls та бути своєрідними менторами-провідниками. 

Проте зимою сервери раптово вимкнули і до тепер компанія не відповідала на запити західних журналістів, щодо ситуації з старішими іграми. 

Ситуація змінилась зовсім недавно, коли одному з користувачів Reddit все ж відповіли

Я радий підтвердити, що розробники активно працюють над вирішенням цієї проблеми та якнайшвидшим повторним запуском серверів Dark Souls для ПК. На даний момент ми не маємо оцінки, коли це відбудеться».

Саме такий лист надії і надихнув фанатів серії, на можливе повернення роботоздатності серверів в майбутньому, адже без інших ігор Souls не було б і колосального успіху Elden Ring.

Надіємось на швидке повернення онлайн-режиму, адже серію ігор Souls від From Software уже можна характеризувати як таку, яка формує сучасні тенденції ігрової індустрії. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0