В Halo Infinite виявили прихований рейтинг MMR, який може ламати гру

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » В Halo Infinite виявили прихований рейтинг MMR, який може ламати гру
В Halo Infinite виявили прихований рейтинг MMR, який може ламати гру
Ігрові новини
00:45, 20 квітень 2022
303
0

На сторінці Reddit, присвяченій темі Halo фанати серії виклали пост, у якому поділились своїми спостереженнями за процесом гри.

Як заявляють гравці, в ході аналізу даних які передаються з клієнта гри на сервери 343 Industries, на яких працює Halo Infinite, вони виявили прихований рейтинг гравця. Даний рейтинг подається у форматі списку рейтингів п'ятьох членів команди, але показники кожного гравця можна визначити, співставивши із його XBOX ідентифікатором XUID.

Дані, які гра збирає аналізуючи поведінку гравця не новинка. Але з системою прихованого рейтингу гравці помітили один дивний нюанс.
Вони запросили для дослідження гравця, який довгий час грав Big Team Battle та досяг в цьому режимі неабияких успіхів. Після цього вони порівняли його явний рейтинг та прихований і прийшли до висновку, що показники в цілому схожі.
Пройшовши перевірку гравець подався грати в рейтинговий режим, яким до того не цікавився і одразу отримав порцію негативу. Гра на основі прихованого MMR вирішила, що він професіонал не тільки в Big Team Battle і долучила його в лоббі проти гравців з досвідом та хорошим скілом в Рейтинговому режимі. Оскільки до цього він в даному режимі не грав - він програв та підставив команду, не знаючи карти та нюансів гри.
Згодом, після декількох програшів його показник прихованого MMR опустився на чверть і гра почала до нього лояльніше відноситись та адекватніше підбирати команди.
Проте, як тільки він здобув декілька перемог в Big Team Battle, в Рейтингу його знову починало балансити до команд з хорошим скілом і він знову програвав.
Таким чином ентузіасти з Reddit прийшли до висновку, що MMR рейтинг спільний для декількох режимів і гравці можуть мати схожі неприємності, при спробі пограти в інший режим. 

Проте, як написали самі автори статті - даних поки обмаль, та і компанія ніяк не прокоментувала дану знахідку, тому ще рано говорити про якусь конкретику та називати знахідку доведеним фактом. Вони аналізують дані інших гравців, які їм надсилають та намагаються знайти закономірності в роботі системи.

Джерело: Пост на Reddit.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0