Жахастик Callisto Protocol не вийде в Японії

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Жахастик Callisto Protocol не вийде в Японії
Жахастик Callisto Protocol не вийде в Японії
Ігрові новини
06:00, 02 листопад 2022
269
0

Callisto Protocol - один з найамбітніших анонсованих жахастиків, який повинен вийти уже 2 грудня. Проте стало відомо, що розробники недоотримають прибутку, а деякі бажаючі пограти в гру - своєї копії. 

Річ у тім, що гра не змогла отримати рейтинг CERO, який необхідний для сертифікації гри в Японії. У багатьох країнах працює схожа цензура, коли якийсь елемент ігрового процесу, або дизайну забороняється. До прикладу, на китайському ринку часто не пропускають зображення кісток. Крім того, розробники дають право видавництво власного продукту китайським компаніям, адже іноземців можуть не допустити, або створити їм проблеми.

Що саме не сподобалось японським оцінювачам не відомо. Але оскільки невід'ємним елементом Callisto Protocol є численні жорстокі смерті головного героя, якого монстри різними варіаціями розриватимуть на шматки, можна припустити, що певні сцени здались відповідальним за рейтингові обмеження надто жорстокими. 

Звісно, розробники могли б "відредагувати" гру для японського ринку, але вони просто відмовились випускати гру. PC Gamer переклав повідомлення з японського твіттеру Callisto Protocol:

«Було вирішено, що модифікація гри для отримання рейтингу не забезпечить очікуваного досвіду. Не вдалося отримати рейтинг CERO».

Японські геймери, які оформили попереднє замовлення, отримають відшкодування. А непохитність розробників в небажанні міняти свою гру викликає повагу. 

Ми будемо спостерігати за виходом гри, адже вона має багато спільного з Dead Space і змагатиметься з  Римейком за налякані душі гравців.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0