Motive показали моторошний трейлер Dead Space Remake

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Motive показали моторошний трейлер Dead Space Remake
Motive показали моторошний трейлер Dead Space Remake
Ігрові новини
21:46, 05 жовтень 2022
305
0

Чи траплялись з вами випадки, коли погравши в минулому гру, або переглянувши якийсь цікавий фільм, у вас відклалось перебільшене ідеалізоване враження? І коли згодом ви вирішили знову спробувати зайти в ту гру - вона виглядала застарілою, а сюжетні повороти більше не зачіпали, адже були вам відомі? 

Саме таким прикладом можна охарактеризувати новий римейк Dead Space. Охарактеризувати в тому сенсі, що Dead Space Remake виглядає саме як ідеалізована версія гри 2008 року, яка відклалась у вас в голові. Звісно, розробники не можуть стерти вам пам'ять, щоб дати можливість пережити цю історію як вперше. Але сама картинка, яку ви побачите, особливо якщо у вас є відеокарта з підтримкою RTX, обіцяє бути соковитою і справді моторошною.

Раніше публікували 11 хвилин ігроладу, який знаходився на етапі розробки.

Розробники справді залишили дуже багато сцен та елементів з оригінальної гри, але при цьому повністю переробили графіку та освітлення в кращу сторону. Поки не до кінця зрозуміло, наскільки відчутних змін зазнали ігрові локації, чи покращення зазнали лише текстури, але приставка Remake натякає на перший варіант. Якщо вам раптом здається, що нічого не змінилось у порівнянні з грою 2008 року, я спеціально залишу вам її трейлер. Різниця буде очевидною.

Схоже, Motive дуже добре попрацювали і нас чекає вдале перезавантаження серії пригод про Айзека Кларка. До речі, на каналі ElAnalistaDeBits уже вийшло порівняння сцен з оригіналу і римейку, яке натякає на схожість двох ігор та кардинальну різницю в якості. 

І посмію вкинули всього одну сумну думку на кінець. Ціна римейку Dead Space - 1499 та 1699 гривень відповідно. Deluxe включає три додаткові костюми та 2 заміни текстур на костюм Айзека. Якщо у грі не буде багів та поганої оптимізації, то можна визнати, що Motive створили чудову гру. Проте відчуття вторинності та того, що ви платите за куплений раніше продукт двічі - може відлякати покупців і погіршити фінансові показники гри. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0