EA Motive анонсувала гру про Залізну Людину

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » EA Motive анонсувала гру про Залізну Людину
EA Motive анонсувала гру про Залізну Людину
Ігрові новини
19:30, 21 вересень 2022
237
0

Раніше Electronic Arts співпрацювали з Disney в межах Далекої-далекої галактики та попри різного роду конфлікти - співпраця приносила хороший прибуток. Тому початок роботи над грою за мотивами коміксів Marvel, права на які належать Disney був лише справою часу.

І ось на сторінці EA Motive з'явився анонс розробки гри про Тонні Старка. Розробкою займеться підрозділ Motive, який знаходиться у Монреалі. Команду розробників очолить Олів’є Пруль, який раніше займався іншим проектом Marvel та Disney - "Вартові галактики". Крім цього до команди доєдналися такі імениті розробники, як Ян Фрейзер (Kingdoms of Amalur: Reckoning, та Mass Effect: Andromeda), Маеленн Люміно (Assassin's Creed Odyssey, Immortals Fenyx Rising) та Дж. Ф. Пуарьє (серії ігор Star Wars та Tom Clancy's).

Яким буде сюжет гри та механіки ігроладу - поки невідомо. Проте обіцяють оригінальний сюжет, який зберігатиме всю харизму та привабливість персонажа Тонні Старка. 

«Ми дуже раді співпрацювати з талановитою командою Motive Studio, щоб представити своє оригінальне бачення одного з найважливіших, могутніх і улюблених персонажів Marvel», — сказав Білл Роземанн, віце-президент і креативний директор Marvel Games.

«Їхній досвід у створенні усталених світів розваг і захоплюючого ігрового процесу — у поєднанні з їх справжньою пристрастю до броньованої ікони — сприятиме нашим намаганням доставити любовний лист легендарному герою у формі найкращої відеогри Iron Man».

«Для мене честь і привілей мати можливість створити відеогру, засновану про одного з найзнаменитіших супергероїв у сфері розваг сучасності», — сказав Олів’є Пруль, виконавчий продюсер. «У нас є чудова можливість створити нову та унікальну історію, яку ми зможемо назвати своєю. Marvel заохочує нас створювати щось свіже. У нас багато свободи, що так захоплює команду».

Наразі, гра перебуває на етапі попереднього виробництва, але студія обіцяє час від часу інформувати громадськість про стан роботи над грою.

Якщо пов'язати цю новину з чутками, що Marvel планує повернути в кінематографічний всесвіт супергероїв в "залізних латах" (Iron Heart, Armor Wars), а також підшукує молодого актора на роль Тонні Старка з іншого виміру / молодого Тонні Старка, то можна припустити, що це частина загальної стратегії студії - продовжити заробляти на популярності першонажа Залізної Людини навіть без участі Роберта Дауні мол. 

Нагадаємо, що Disney уже здійснювали спробу створити гру про Залізну Людину, якою займалась студія Avalance. Крім того і кіношний персонаж міг би бути зовсім іншим, якби не цікавий конфуз босів New Line Cinema.

Крім того варто пам'ятати, що зараз EA Motive зайняті розробкою Dead Space Remake, яка повинна вийти уже 27 січня 2023 року та уже обзавелась трейлером ігроладу.

У будь-якому випадку вгадувати, якою буде гра, яка зараз знаходиться лише на стадії попередньої розробки не варто. Студії потрібен не один рік, щоб дати гравцям якісну, масштабну та відшліфовану забавку. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0