Що показали на Summer Game Fest 2022 (Перший день)

GEEKS.NEWS » Статті » Що показали на Summer Game Fest 2022 (Перший день)
Що показали на Summer Game Fest 2022 (Перший день)
Статті / Ігрові новини
15:30, 10 червень 2022
468
2

Коротко розповідаємо про те, що показали на Summer Game Fest 2022.

Street Fighter 6

Показано геймплей нової частини Street Fighter. Гра вийде на консолях та ПК у 2023 році.

Aliens Dark Descent

Чергова гра у всесвіті Alien, яка розповість про пригоди загону морської піхоти, якому доведеться розібратися з нашестям ксеноморфів на Місяці Леті. Ігролад відбувається від третьої особи з видом зверху. Вихід заплановано на 2023 рік.

 

Callisto Protocol

Гра-хорор у якій доведеться грати за Джейкоба Лі - в'язня в майбутньому (через 300 років від сьогодення). Відбувати свій термін він буде в спеціальній в'язниці, яка розташована на супутнику Юпітера Калісто. Раптово в тюрмі спалахує вірус, який перетворює в'язнів та персонал на монстрів. Джейкобу потрібно використовуючи рукопашний бій та підручні засоби врятуватися та попутно дізнатися усі секрети тюрми.

Вихід гри заплановано на 2 грудня 2022 року.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Показано одну з місій майбутнього продовження CoD. У ній ми можемо побачити хорошу графіку, відомих учасників команди Капітана Прайса та відсилки на місії із старої трилогії. Вихід гри відбудеться 28 жовтня 2022 року.

Witchfire

Відбувся анонс гри Witchfire, яка дасть змогу пограти в світі темного фентезі, але із вогнепальною зброєю. Шутер від першої особи від розробників Painkiller, Bulletstorm та The Vanishing of Ethan Carter. Гравцю потрібно зіграти за Мисливця на відьом, який озброєний язичницькою магією та незвичайною магічною зброєю. Сюжет закручується навколо боротьби Ватикану проти відьом. Розробники обіцяють хорошу графіку, вміру важкий ігролад та незвичайний сюжет. 

Незабаром гра появиться в дочасному доступі.

Fort Solis

Ще один хорор, дія якого відбуватиметься в космосі. Гравець дізнається історію інженера Джека Лірі, який отримав сигнал тривоги з Форту Соліс - споруди, яка знаходиться на темній стороні місяця. Прибувши для усунення неполадок він виявляє, що весь персонал зник, а згодом усвідомлює, що тут відбуваються страшні речі. Йому доведеться втікати з Форма Соліс, адже зниклий екіпах, або те, на що він перетворився полює за Джеком.

Дата виходу гри та ціна поки невідомі. 

ROUTINE

Ще одна виживалка від першої особи, дія якої відбувається на Місячній станції. Дизайн оточення виконаний так, як його уявляли у 80-х. І в усій цій стилістиці доведеться пробиратись численними локаціями рятуючись від божевільних гуманоїдних роботів. Мінімалістичний інтерфейс та відсутність зброї стає окремим викликом.

Дата виходу гри невідома.

Outriders Worldslayer

Показано доповнення до гри Outriders, яке додає нову сюжетну частину, нову зброю, спорядження та рівень важкості Apocalypse. 

Fall Guys

Весела мультяшна гра, яка дозволяє створити кумедного персонажа та кооперативно розважатися з друзями. Розробники обіцяють кросплатформенність, багато різних змагальних режимів та постійні оновлення з цікавим контентом. 

Дата виходу 21 червня 2022 року.

Stormgate

Анонсовано нову гру в жанрі RTS від Frost Giant Studios. За сюжетом нам потрібно осідлати гігантських роботів, щоб протистояти демонічним силам, які бажають захопити планету. В даній грі буде змішано фентезі та наукову фантастику. Розробники обіцяють цікаву кампанію та кооперативні режими для гравців. Буде присутній крафт, прокачка та розбудова власної бази із зібраних матеріалів.

Вихід гри заплановано на 2023 рік, а бажаючі уже можуть подати заявки на відкритий - бета-тест.

Highwater

American Arcadia

Marvel Midnight Suns

Показано геймплей та нових персонажів покрокової карткової гри за мотивами коміксів Marvel. Гра буде відрізнятися хорошим сюжетом, рольовою складовою та прокачкою персонажів. Хороша графіка та цікава бойова система від розробників X-Com в комплекті.

Вихід гри запланований на 7 жовтня 2022 року.

Cuphead: The Delicious Last Course

Cuphead: The Delicious Last Course - доповнення до гри Cuphead. Головоломка-платформер, яка дає змогу пограти за мультяшного персонажа Капхеда. 

Вихід доповнення відбудеться 30 червня 2022року.

Neon White

Midnight Fight Express

Warframe

Honkai Starrail

Відбувся анонс ще одної MMO-RPG від розробників Genshin Impact. 

Zenless Zone Zero Combat

І ще один анонс від від розробників Genshin Impact. MMO-RPG, дії якої відбуватимуться в світі майбутнього. Цікавий саундтрек, гарна стилістика та невдала назва, яка може спантеличити будь-якого українця.

TMNT Shredders Revenge

Гра з видом збоку, яка розповість про пригоди черепашок ніндзя, та їх сутчки із Шредером, Кренгом та їх посіпаками. 

Ностальгічна графіка та відповідне звукове оформлення. 

Вихід гри заплановано на 16 липня 2022 року.

Super People

HUMANKIND

One Piece Odyssey

RPG-Гра за мотивами відомого аніме Ван Піс, яку розробляє Bandai Namco. У гравців буде змога пограти за відомих персонажів та побувати в багатьох пригодах світу Ван Піс.

Soul Hackers 2

Metal Hellsinger

Цікавий шутер від першої особи, який буде заохочувати до знищення демонічних сил в такт рок-музиці. Чим краще попадатиме гравець в такт, тим швидшою ставатиме музика і тим більше шкоди від наноситиме ворогам. Демо-версію вже можна завантажити на Steam.
Вихід гри запланований на 15 вересня 2022 року.

The Quarry

Nightingale

Фентезійна гра з елементами виживання від першої особи. Головний герой застряг між світами. Йому належить подорожувати між усесвітами, поки він не опиниться в останньому прихистку людства - місті Соловей. Грати можна як соло, так і з друзями в кооперативі. 

Вихід гри в дочасний доступ запланований на 4-й квартал 2022 року.

Warhammer 40,000 Darktide

Кооперативний шутер у всесвіті Warhammer 40 000, який дозволить об'єднатися з друзями в кооперативній сутичці проти армії зомбі та монстрів виконуючи різноманітні місії. Геймплей залежатиме від того, який клас персонажа обере гравець.

Вихід гри запланований на 13 вересня 2022 року.

Layers of Fears

Пригодницький хорор від першої особи. Відкрийте моторошні історії одержимих художників досліджуючи страшні, проте деталізовані локації гри. Акцент у грі розробники роблять на психологічну складову та заплутаний сюжет.

Вихід гри запланований на початок 2023 року.

Gotham Knights

В межах виставки показали трейлер пресонажа Найтвінга з нової гри Лицарі Готему. Акробатичний стиль бою та інклюзивні можливості кастомізації персонажа.

Вихід гри запланований на 25 жовтня 2022 року.

Last of Us

Було представлено ремейк першої частини Last of Us, який вийде на ПК та консолях нового покоління. Покращена графіка, перероблені сцени та впровадження технологій від Nvidia та AMD для забезпечення кращої якості та продуктивності на ПК. 

Вихід гри на PS 5 відбудеться 2 вересня. Власники ПК змушені почекати трішки довше.

Ось і всі релізи, які нам показали в межах першого дня SGF. Який з них вам сподобався найбільше? На який ви очікуватимете? Пишіть в коментарях!

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (2)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
407
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
368
0