Філ Спенсер у захваті від ідеї повернутися до «первісних» ігор, таких як StarCraft

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Філ Спенсер у захваті від ідеї повернутися до «первісних» ігор, таких як StarCraft
Філ Спенсер у захваті від ідеї повернутися до «первісних» ігор, таких як StarCraft
Ігрові новини
09:57, 12 листопад 2022
412
0

Ще не встигла відбутися угода між Activision Blizzard та Microsoft, а Філ Спенсер уже ділиться цікавими ідеями, які можуть отримати втілення під час співпраці двох компаній.

Зокрема він сказав, що було б дуже цікаво, в співпраці Activision, Blizzard, King та Microsoft спробувати продовжити такі відомі франшизи, як Starcraft та Warcraft. Ці старі франшизи мають колосальну аудиторію фанатів, тому анонс продовження міг би принести компаніям колосальні прибутки.

Він також висловив хвилювання через розмову з Activision, Blizzard і King, щоб переглянути «попередній каталог і можливості, які ми можемо мати», але знову дав зрозуміти, що це не те, над чим він може активно працювати прямо зараз, адже угода ще не відбулася. 

Варто розуміти і те, що на розробку достойних продовжень таких відомих франшиз потрібно витратити колосальні кошти, а також достатньо часу для формування адекватного концепту і ретельної розробки. В іншому випадку, розлючені фанати стареньких RTS, які уже суттєво подорослішали, можуть не лише позбавити компанії іміджу та прибутків, а й вдатися до фізичного покарання жадібних менеджерів.

На разі ніяких дій у цьому напрямку практично не відбувається, адже угода ще не відбулася, а правила контракту забороняють схожі маніпуляції до покупки.

Джерело VG247.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
420
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
380
0