Call Of Duty не варто чекати в Xbox Game Pass

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Call Of Duty не варто чекати в Xbox Game Pass
Call Of Duty не варто чекати в Xbox Game Pass
Ігрові новини
21:30, 22 жовтень 2022
274
0

Нещодавно було оприлюднене подання Microsoft до регулятора ринку Великої Британії (CMA), який зараз займається поглибленим вивченням угоди між Microsoft та Activison Blisard.

Судячи з виноски подання, між Activison Blisard та Sony існують певні домовленості. В виносці описуються переваги, які Microsoft отримує завдяки поповненню бібліотеки Game Pass іграми від Activison Blisard. Там Microsoft підтверджує, що зобов'язується виконувати раніше прийняті між Activison Blisard та Sony договірні зобов'язання у випадку придбання Activison Blisard.

Там зазначено, що існує певне "обмеження на можливість Activision Blizzard розміщувати COD-тайтли в Game Pass протягом кількох років", про які раніше і згадував Філл Спенсер. 

На жаль на цьому виноска закінчується, тому деталей ми не дізнаємось. Залишається лише здогадуватися про які "кілька років" йдеться в угоді. Чи це кілька років, протягом яких виходитимуть нові частини COD, чи це кілька років з моменту виходу кожної з наступних частин, та і взагалі не зрозуміло чи з'являться уже існуючі проекти в Game Pass. 

Sony укладала подібні домовленості задля забезпечення виходу COD на PlayStation, але скільки це триватиме на жаль не відомо.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0