Майбутня Assassins Creed Mirage буде меншою за масштабами і гравці повинні за це подякувати

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Майбутня Assassins Creed Mirage буде меншою за масштабами і гравці повинні за це подякувати
Майбутня Assassins Creed Mirage буде меншою за масштабами і гравці повинні за це подякувати
Ігрові новини
14:00, 16 січень 2023
316
0

Саме так заявив на інтерв’ю GamesRadar, креативний директор Ubisoft Стефан Будон. Після численних витоків інформації та подальшого анонсу Assassin's Creed Mirage студія заявила про свої плани повернутися до витоків серії та сфокусуватися на стелсовій шпигунській історичній оповіді, адже останні частини Origins, Odyssey та Valhalla були більше рольовими іграми у великих відкритих світах та концентрувались на прокачуванні персонажа та його розвитку, аніж на лінійній історії, звичній для ранніх частин серії AC.

«Створення Mirage стало результатом конвергенції кількох вхідних даних», — сказав Будон. «Звичайно, перша походить від нашої спільноти: Origins, Odyssey, Valhalla — усі вони чудові ігри з обіцянкою прожити епічну подорож у потужному фентезі. Їх масштаби були відкалібровані, щоб задовольнити ці амбіції, оскільки всі вони використовують RPG-механіки.
«Але серед наших шанувальників ми почули бажання створити історію, орієнтовану на персонажів, зосереджену на основних принципах перших AC у більш інтимному масштабі. Це відгукується як у нас, так у розробників, і це було відправною точкою проекту. "

Основною студією розробників стала Ubisoft Bordeaux, яка приступила до роботи після виходу DLC Valhalla Wrath of the Druids. Крім того до розробки залучені і дві студії, які розташовані в Україні - Ubisof Kyiv та Ubisoft Odesa. 

Можна припустити, що об'єми майбутньої гри зменшаться і через кризу, яку переживає студія протягом останніх кількох років. Попередні частини AC рухалися шляхом ігрових сервісів та орієнтувались на тривале залучення уваги гравця у той час, коли велика кількість розробників почала концентрувались на сюжетно-орієнтованих проєктах, яких останнім часом не вистачало. Вдалий реліз AC Mirage може покращити фінансове становище компанії. 

Джерело: vg247.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0