The Elder Scrolls Skyblivion вийде до 2025 року - показано новий трейлер

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » The Elder Scrolls Skyblivion вийде до 2025 року - показано новий трейлер
The Elder Scrolls Skyblivion вийде до 2025 року - показано новий трейлер
Ігрові новини
14:30, 16 січень 2023
870
0

The Elder Scrolls Skyblivion - фанатський римейк оригінальної The Elder Scrolls: Oblivion на рушії Skyrim. Протягом декількох років команда модоробів трудиться над тим, щоб перенести Oblivion на рушій Skyrim з покращеною графікою та усіма оригінальними завданнями і діалогами. 

Цього разу вони показали новий трейлер проєкту та заявили, що модифікація (або фанатський римейк, як вам приємніше) вийде до 2025-го року. Як йдеться в описі до трейлеру, така робота займає багато років у професійних розробників, не говорячи про модоробів. Їм доводиться створювати нові текстури, прописувати сценарії місій та діалоги, а також безліч заскриптованих сцен. 

Кожен такий трейлер має на меті залучити до проєкту якомога більше волонтерів та охочих допомогти в розробці. До слова, інші групи модоробів намагаються перенести на рушій Skyrim і Morrowind (проєкт Skywind). 

Хоча до 2025 року доведеться ще добряче почекати, все одно Skyblivion вийде раніше ніж The Elder Scrolls 6. Варто зазначити і те, що графіка TES Skyrim досі виглядає цілком приємною для ока і не викликає відторгнення. Портування попередніх частин на цей рушій може стимулювати багатьох гравців спробувати осягнути усю історію Древніх Сувоїв.

Детальніше про проєкт ви можете дізнатися на офіційній сторінці моду.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0