Гру про Месників закривають цієї осені - оголошення Crystal Dynamics

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Гру про Месників закривають цієї осені - оголошення Crystal Dynamics
Гру про Месників закривають цієї осені - оголошення Crystal Dynamics
Ігрові новини
06:00, 22 січень 2023
258
0

Marvel's Avengers - гра від розробників Crystal Dynamics, яка вийшла для ПК, PlayStation 4, Stadia та Xbox One 4 вересня 2020 року, а для систем нового покоління 18 березня 2021 року. 

Сюжет гри базувався на розповіді про Міз Марвел - Камалу Хан, яка повинна об'єднати месників після їх розпаду через трагедію, та перемогли підступного злодія МОДОКа, якого ми також побачимо і в наступному фільмі про Людину Мураху.

Окрім сюжетної кампанії, у грі був онлайн-режим та магазин косметики. З ними гравцям доведеться попрощатися в першу чергу. Студія випустила пост, в якому повідомила, що оновлення 2.8 стане останнім для цієї гри та вийде 31 березня 2023 року. У ньому приберуть можливість купляти "донатну" валюту та конвертують її у внутрішні ігрові ресурси відповідно до таблиці. Перестане працювати і Marketplace - розділ в якому подавались костюми та вигляди на персонажів. З моменту виходу оновлення вся ігрова косметика стане безкоштовною. 

Попереднє оновлення 2.7 Winter Soldier Hero та Cloning Lab Omega-Level Threat стало останнім сюжетним доповненням до гри. 

Підтримка гри триватиме до 30 вересня 2023 року та продовжиться після цієї дати. Проте після 30 вересня гру приберуть з магазинів і купити її цифрову копію буде неможливо. Єдиним варіантом отримати копію гри буде придбання фізичної копії в магазині, допоки такі будуть в наявності.

Хоч гра на старті і була сприйнята доволі холодно, а розробникам довелось виправляти більш ніж 1000 відомих багів та проблем, все ж це одна з небагатьох ААА-ігор, присвячених всесвіту Marvel. Тому любителям цих коміксів варто подумати над придбанням цифрової копії, доки є така можливість.

Імовірно, що закриття пов'язане і з авторськими правами та контрактом з Marvel, адже ті почали співпрацювати з Electronic Arts та створюють нову гру про Залізу Людину. 

Джерело: vg247

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
419
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
379
0