Інді-гра покорила топ бажань Steam та скинула Starfield з п'єдесталу

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Інді-гра покорила топ бажань Steam та скинула Starfield з п'єдесталу
Інді-гра покорила топ бажань Steam та скинула Starfield з п'єдесталу
Ігрові новини
18:42, 19 лютий 2023
317
0

Напевно більшість користувачів взагалі не знає про існування топу бажаних ігор в Steam. Але зовсім нещодавно одне рососіське лайно, яке до того ж виявилось фейком, встигло назвати себе #2 найбажанішою грою в Steam, здійняти скандал, розпастися та самоліквідуватися. Тому більше про нього і немає сенсу згадувати. 

Тому на першому місці спокійно собі нудьгував Starfield - майбутня наймасштабніша ролівка від Bethesda, яка занурить гравців у дослідження космосу та атмосферу незвіданого. 

Проте нещодавно розробники гри про виживання Sons of the Forest заявили, що їхня гра вийде не повноцінним релізом, а в ранньому доступі уже 23 лютого цього року. Імовірно, саме ця новина і змусила багатьох гравців додати гру в список бажаного, щоб не втратити її з поля зору. І ось, Sons of the Forest змістила Starfield з п'єдесталу та посіла перше місце в топі Steam

Також це пояснюють тим, що у Starfield досі немає чіткої дати релізу. Крім того, гра вийде в Game Pass, де її і пограє значна кількість гравців. Ну і додавати її собі в "нагадування" немає сенсу, адже вихід гри такого калібру складно пропустити.

Sons of the Forest - продовження оригінальної The Forest, на яку до речі існує (потрібно зареєструватися, щоб бачити вміст сторінки) українська неофіційна локалізація.

Гра закидає гравців на віддалений тропічний острів, наповнений кровожерливими зомбі-дикунами. Здавалося б, звичайний виживастик, яких доволі багато. Але вчасний старт, правильний підхід до розробки та оновлень та наявність кооперативного режиму, зробили цю гру однією з найцікавіших у жанрі забавок про виживання. Хоча у гри і були проблеми на старті, вона досі утримує чималеньку аудиторію, якій позаздрять навіть AAA-проєкти. Крім того у гри є безліч кастомних серверів, на яких доступні різного роду творчі режими та механіки, які додають The Forest значної реграбельності.

Продовження обіцяє бути ще кращим, багатшим на механіки та активності, проте розробники не встигають зробити повноцінний реліз і змушені знову скористатися функціоналом раннього доступу.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0