Bethesda підтверджує вихід Starfield у першій половині 2023 року

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Bethesda підтверджує вихід Starfield у першій половині 2023 року
Bethesda підтверджує вихід Starfield у першій половині 2023 року
Ігрові новини
18:55, 08 січень 2023
283
1

Лише декілька днів тому ми обговорювали дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: СЕРЦЕ ЧОРНОБИЛЯ. Одна з них опиралась на твіт The Game Awards, в якому вказані гри від Xbox, які вийдуть у першій половині року.

Ми засумнівались у правдивості цієї інформації, адже серед них була і Starfield - космічна пригодницька ролівка від Bethesda. Гра планувалась до виходу ще в кінці 2022 року, була перенесена на 2023-й, але з огляду на її масштаби та розмах можна припустити, що і цього року нам не варто її очікувати. Або ж гравці знову отримають колосальну порцію багів, якими славляться ігри від Bethesda на старті. 

Проте в Bethesda також підтверджують цю інформацію. Гра ще не вийшла, але сторінки на сайті підтримки уже створені. І в блоці "коли вийде гра" вказано наступне:

Starfield з’явиться ексклюзивно на Xbox Series X|S і ПК у першій половині 2023 року

Таким чином студія сама підтверджує свої наміри випустити гру уже незабаром. Звісно, штат розробників гри є набагато більшим ніж у випадку з попередніми проєктами та й часу зі старту розробки пройшло багато. Але розміри гри справді великі, а багато аспектів залежать від процедурної генерації такого рівня, який ми досі ніколи не бачили. Тому варто все ж зберігати частку скептицизму.

Крім того відсутня і достатня кількість інформації про гру. Після того, як нам показали ігролад на виставці Xbox та Bethesda влітку 2022 року, студія майже не ділилась ніякою інформацією. На порталі з'явилось всього декілька інтерв'ю з розробниками та Тоддом Говардом в тому числі. Якби гра була готова о релізу, логічно було б її просувати в медіапросторі та всіляко готувати гравців до численних механік, які очікують їх у грі. 

Ранній вихід сирої гри також може викликати хвилю обурення, адже гравцям доведеться заплатити за неї на $10 більше через цінову політику Microsoft.

А якщо ви досі не маєте повного уявлення про гру, ми маємо для вас статтю у якій коротко розповіли про все, що варто знати до виходу Starfield.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (1)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0