Пильний гравець помітив відому механіку в трейлері Starfield

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Пильний гравець помітив відому механіку в трейлері Starfield
Пильний гравець помітив відому механіку в трейлері Starfield
Ігрові новини
21:15, 03 лютий 2023
222
0

Я завжди дивуюсь пильності деяких людей, які здатні з першого погляду помітити голку в копиці сіна, у той час, як я не помічаю навпроти логотипу ворожої студії розробників прапор свинособак, і витрачаю час на написання матеріалу, який потім доводиться видаляти. 

І ось ще один цікавий випадок відбувся з грою Starfield від Bethesda. Терейлер, який демонструє ігровий процес гри, було опубліковано ще влітку минулого року, але досі у ньому знаходять приховані для більшості цікавинки.

В момент, коли головний герой прокрадається в кімнату з піратами-вбивцями, всього на декілька секунд можна помітити один цікавий елемент інтерфейсу, а саме надпис "pickpocket", який впізнають любителі ролівок від Bethesda.

Джерело зображення: Bethesda

А для тих, хто не грав, поясню, що цей надпис стосується механіки обкрадання кишень, яка була доступна і в інших ролівках студії. Це означає, що у Starfield також будуть додані стелс-механіки. Проте одночасно, це і ламає враження від сцени, яку ми бачимо у трейлері. 

Як тільки гравець входить в кімнату, пірати одразу повертаються на нього, а кнопка механіки обкрадання засвічується уже тоді, коли ворог виявив гравця, чого по бути не повинно. 

Джерело зображення: Bethesda

Надіюсь, розробники добре попрацюють над стелсом і зроблять його кращим ніж у Skyrim, адже там була змога діяти непомітно буквально під носом у ворогів, за умови, що гравець добре прокачався. А це псує увесь реалізм.

Цікаво також те, чи буде можливість реверсивної взаємодії з кишенями суперників. До прикладу, у грі є гранати і було б весело мати можливість непомітно закинути супернику в кишеню вибухівку або гранату.

Ось такі цікавинки знаходять пильні шанувальники Bethesda.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0