Xbox скасовує можливість придбати перший місяць своєї підписки всього за 1 долар

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Xbox скасовує можливість придбати перший місяць своєї підписки всього за 1 долар
Xbox скасовує можливість придбати перший місяць своєї підписки всього за 1 долар
Ігрові новини
14:00, 28 березень 2023
309
0

Схоже, що епоха майже повноцінної халяви від Microsoft завершується. Стало відомо, що компанія скасовує підписку Game Pass, перший місяць якої пропонувався всього за $1 в рекламних цілях.

Дана функція зникла в усіх регіонах, але на разі невідомо чи це тимчасовий крок, чи нас перманентно позбавили такої вигідної пропозиції. В будь-якому випадку, це був чудовий час, коли перед виходом свіжої гри, була можливість придбати підписку всього за долар і отримати повний доступ до новинок. 

Причин скасування теж може бути одразу декілька. Деякі користувачі, яких не бентежило щоразу створювати новий акаунт Microsoft намагалися постійно поновлювати собі можливість підписки за 1 долар, при цьому жертвуючи сервісами досягнень, збережень тощо. Крім того компанії дуже дорого обійшлись нещодавні угоди з придбання Bethesda та угода з Activision Blizzard, яка досі не завершилась. Уже незабаром нас очікує вихід таких ігрових гігантів, як Stalker 2, Starfield, Redfall та інших, які будуть доступні по підписці в перший день релізу. 

У будь-якому разі, навіть повна вартість підписки, яка в Україні становитиме 217.67грн на місяць - це справжній скарб для такої кількості хороших проєктів. Тому навіть скасування такої солодкої одноразової акції ніяк не може затьмарити ту привабливість, яку має дана підписка.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0