Емулятор Dolphin для GameCube та Wii вийде в Steam уже цього року

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Емулятор Dolphin для GameCube та Wii вийде в Steam уже цього року
Емулятор Dolphin для GameCube та Wii вийде в Steam уже цього року
Ігрові новини
23:30, 04 квітень 2023
257
0

Консолі GameCube та Wii щороку більше асоціюються з словом "ретро". Знайти таку справну консоль важкувато, а існуючі зразки коштують не дешево. Інша річ, пізнавати усі ці ігри на сучасній портативці, до прикладу Steam Deck, яка стала справжньою знахідкою для любителів емуляторів.

Тож для бажаючих спробувати ігри GameCube та Wii незабаром "поріг входження" стане ще нижчим, адже не доведеться заморочуватися над встановленням емулятора. Розробники Dolphin Emulator розповіли про свої плани додали емулятор в Steam. Тож для того, щоб почати ним користуватися, доведеться просто натиснути кнопку інсталяції.

Розробники анонсували деякі фічі для Steam версії: хмарні збереження, досягнення тощо. Незрозумілим залишається лише одне: у презентації розробники жодного разу не назвали компанію Nintendo та не показали жодного чутливого до авторських прав контенту. Тому відповідь на питання, чи зможемо ми пограти Mario Galaxy і The Legend of Zelda: The Wind Waker на ПК або Steam Deck - формально відкрите.

Ось майбутня сторінка емулятора в Steam. Ви можете додати її для відстеження та отримати сповіщення, коли програма отримає реліз.

Ще однією приємністю стало те, що розробники дозволять обирати кастомні збірки емулятора. Його стабільна версія вийшла майже 7 років тому, але за цей час з'явилось багато неофіційних покращень та фіч. Залишається лише очікувати. Емулятор з простим процесом встановлення здатний багатьох затягнути в нішу ретро-ігор, які часто не можуть похвалитися крутою графікою, але сповна компенсують цей недолік ігроладними особливостями та багатством механік.

Джерело: PC Gamer.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
491
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
542
0