Студія WB може відмінити фільм Флеш

GEEKS.NEWS » Кіно » Студія WB може відмінити фільм Флеш
Студія WB може відмінити фільм Флеш
Кіно
21:49, 13 квітень 2022
543
0

Як повідомляє преса, Езра Міллер був заарештований поліцією у одному з барів Гонолулу (Гаваї), де влаштував п'яний дебош. Актор вирвав мікрофон у дівчини та штовхнув чоловіка, який грав у дартс. З відділку поліції його відпустили під заставу 500$, яку за актора внесла пара, у яких Езра знімав житло. 

У пориві "вдячності" актор увірвався в дім до своїх заступників, погрожував їм та навіть вкрав деякі речі та їх документи. Після цього пара сама звернулася у поліцію. Проте, згодом позивачі відхилили будь-які претензії до актора без права поновлення. 

Тим не менше це не могло не насторожити босів Warner Bros. Як повідомляють інсайдери подібні випадки зривів з Міллером ставалися і на знімальному майданчику. Повідомляється, що рада ухвалила рішення заморозити усі проекти з Міллером (Флеш, та майбутні фільми DC). 

Також ходять чутки, що фільм все таки вийде, але в кадрі планують обіграти передачу ролі Гранту Гастіну, який знімається в однойменному серіалі Флеш. 

Фільм очікувався до виходу 23 червня 2023 р.

Тизер фільму:


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0