Раян Рейнольдс анонсував фільм «Дедпул 3» з Росомахою

GEEKS.NEWS » Кіно » Раян Рейнольдс анонсував фільм «Дедпул 3» з Росомахою
Раян Рейнольдс анонсував фільм «Дедпул 3» з Росомахою
Кіно
16:30, 28 вересень 2022
354
0

На радість усіх фанатів, Раян Рейнольдс анонсував третій фільм про суперзлодіягероя, який обожнює нарізати чімічанги. Дедпул повернеться у своєму третьому фільмі і зробить це доволі ефектно. Як заявив у тизері актор, до своєї ролі Росомахи також повернеться і Г'ю Джекман, який раніше запевнював усіх, що з даним персонажем покінчено. 

Попри те, що ця чудова новина потішить багатьох, існують і доволі сумні новини. Схоже, в тизері Рян Рейнольдс чудово висміяв стан справ студії Marvel. Через відсутність оригінальних ідей та спроможності в короткий термін реалізовувати складні сюжетні перипетії, продюсери Marvel змушені грати на ностальгії та любові до попередніх персонажів. 

Це добре помітно з камео героїв Тобі Маґваєра та Ендрю Гарфілда в «Людині-Павуку», а також Патріка Стюарта та Гейлі Етвел в продовженні Доктора Стренджа. 

Якісний туалетний гумор, яким так славилась дилогія фільмів про Дедпула теж має свої недоліки. Довго жартувати на схожі теми просто неможливо, а після останніх фільмів Тайки Вайтіті та Джеймса Гана, які створювалися для Marvel, цей підхід втратив свою оригінальність. 

Тут-то на допомогу і приходить поява такого відомого персонажа, як Росомахи Г'ю Джекмана. Це один з тих персонажів, який за всю свою історію на екрані, отримав мінімум критики і від якого фанати просто в захваті. 

Цікаво також і те, яку версію Логана нам покажуть. Раніше в серіалі "Вона-Галк", на одному із сайтів глядачі помітили новину, судячи з якої Логан уже існує в всесвіті Marvel, просто його пригоди відбуваються поза екраном. 

Проте, є й інші версії Логана, які можуть дебютувати в третьому фільмі про Дедпула. Цьому сприяє розкриття тематики миультивсесвіту, яке зробило можливим перенести персонажа з іншого, паралельного виміру. Це припущення можна підсилити тими витоками, що студія шукає актора на роль юного Тонні Старка, та продовжила співпрацю з Крісом Евансом, який повернеться до ролі Капітана Америки, або Кочівника (імовірно з паралельного всесвіту). 

Ну і не варто відкидати факт того, що якщо Раян Рейнольдс висміяв брак ідей в студії, то це може означати, що йому відомо про проблему і він її якось вирішив. У будь-якому разі, надія помирає останньою. 

Раян Рейнольдс та Г'ю Джекман товаришують та ведуть навіть гумористичну інтернет-війну. Тому їх спільна праця над фільмом може справді дати якісний результат.

Вихід фільму заплановано на 6 вересня 2024 року, а зйомки мали стартувати цього року в Ванкувері.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
424
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
384
0