На фото, опублікованому Філом Спенсером, зауважили новий Xbox

GEEKS.NEWS » Новини » На фото, опублікованому Філом Спенсером, зауважили новий Xbox
На фото, опублікованому Філом Спенсером, зауважили новий Xbox
Новини / Ігрові новини / Техніка і Наука
22:54, 12 жовтень 2022
379
0

Досить часто компанії підігрівають увагу до своїх неанонсованих продуктів “випадковими” демонстраціями. То розробники гри в промо-матеріалах покажуть щось, чого, за їхніми словами, не мали б, то SMM менеджер великої технологічної компанії завчасно викладе анонс нового продукту тощо. Схоже, що цього разу такий маркетинговий трюк втнув голова Xbox Філ Спенсер.

У своєму Twitter акаунті він виклав фото фігурки Волт-боя, присвяченої 25-річчю франшизи Fallout. Здавалося б, фото й фото, та пильне око підписників зауважило, що на верхній поличці розташована таємнича консоль. Вона має досить невеликі габарити, а за стилістикою нагадує Xbox Series S, яку можна побачити поличкою нижче. На передній грані новинки видно тільки кнопку ввімкнення у вигляді логотипу Xbox, а також роз’єм USB-A.

Швидше за все, показаний пристрій - це Xbox Series C, також відомий за робочою назвою Project Keystone. Про його розробку відомо вже досить давно. Дана консоль матиме відносно слабке залізо, адже буде призначена для використання із сервісами Xbox Game Pass і Xbox Cloud Gaming, втім, і її ціна має бути нижчою, ніж у “старших сестер”. Окрім хмарного геймінгу консоль запропонує також і доступ до багатьох сервісів цифрових розваг, зокрема Netflix, Hulu, YouTube тощо.

До речі, видання Windowscentral ділилося ексклюзивними подробицями про процес розробки Project Keystone, з яких стало зрозуміло, що в певний момент було прийнято рішення переробити пристрій. Тож, яка версія консолі на фото: відбракований прототип, чи релізна версія, ми зможемо дізнатися тільки після офіційного анонсу, дата якого також поки невідома.

Джерело: Windowscentral

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
419
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
379
0