9 причин переглянути Лігу Справедливості Зака Снайдера

GEEKS.NEWS » Статті » 9 причин переглянути Лігу Справедливості Зака Снайдера
9 причин переглянути Лігу Справедливості Зака Снайдера
Статті / Кіно
02:01, 21 березень 2021
729
0
Після перегляду фільму у мене зібралось багато емоцій, адже мені імпонує стиль Снайдера та нуарність кіновсесвіту DC. Щоб не робити звичайний огляд, я пошукаю для вас причини для того, щоб переглянути даний фільм. 

1. Стиль Зака Снайдера.
Зак володіє просто дивовижним вмінням через поєднання відеоряду та музики показати соковиту та оригінальну картинку, яка задаватиме свій неповторний темп і дасть можливість сповна насолодитися переглядом. Темп оповіді дає можливість роздивитися найдетальніші дрібниці, але не втратити інтересу і не занудьгувати. Ідеальний баланс, який хоч злегка порушується на середині фільму, проте відновлюється під час кульмінації. 

2. Нова інформація.
Хоча зараз Снайдер підтвердим, що його версія не канонічна, це не означає, що боси студії не змінять своє рішення в подальшому після теплих відгуків спільноти та хороших касових зборів. І якщо вам спала думка про те, що Ліги Уідона та Снадейра відрізняються лише перестановкою кадрів - це далеко не так. Завдяки збільшеному хронометражу ми отримали зовсім іншу історію, яка значно більше сподобається глядачеві та любителю оригінальних кінокоміксів. Ми не лише отримаємо якісну адаптацію основної сюжетної лінії, а й низку важливих вирізаних моментів, які продовжать оповідь, що завершилась з фіналом оригінальної Ліги. Деякі сцени будуть показані в зовсім іншому контексті.

3. Вирізані персонажі.
Саме так, повернуть Джона Джонса, одного з Ліхтарів, та Айріс Вест. А також буде показаний і сам Дарксайд та Джокер. особливе захоплення викликала сцена, де поряд з Дарксайдом стояла Добра Бабуся (Цього персонажа знають ті, хто дивився мультсеріал про Лігу Справедливості). І ці герої дійсно доповнюють сюжет і роблять атмосферу ще більш таємничою та цікавою. Проте виникають запитання у тих, хто не бачив цих персонажів раніше в інших проектах.

4.Пасхалки та відсилання.
Фільм є просто збіркою пасхалок та відсилань і раєм для любителів їх шукати та відгадувати. Біблійні мотиви, натяки на інших персонажів коміксів, відомі бренди та багато цікавого. Все це змусить вас ставити фільм на стоп-кадр та з цікавістю розглядати деталізовані сцени.

5. Бетмен більше не тупий. 
Те, на що жалілись фанати після перегляду оригінальної версії 2017 року. Там Бета зробили просто ідіотом. Ні мотивації, ні креативу, ні можливостей себе проявити. Тут же все кардинально змінилось. Він розумний, амбітний, він готовий жертвувати собою і проявляє свій справжній характер. Фанати готемського кажана будуть задоволеними.

6. Розкриття персонажів.
Саме так. На відміну від Ліги 2017 року, Снайдеру вистачило часу, щоб розкрити кожного персонажа. Він детально попрацював над мотивацією кожного члена Ліги, кожного другорядного персонажа та наділив їх власною харизмою і хімією взаємодій. Плоскі та незрозумілі манекени перетворились на особистості, наділені власним підгрунтям та баченням. Власною мотивацією та причинами для об'єднання. У фільмі розказано чому вони такі, якими ми їх бачимо. 

7. Серйозність.
Ліга продовжила тренд Людини зі сталі та БпС, і також поглинула глядачів в світ похмурості та цинізму. Кольорова гама, поведінка героїв - все просякнуте серйозністю та атмосферою війни, яка насувається. Тут нема дибільних жартів, аля "Достоєвський", які так ламали атмосферу версії Уідона. Так, можливо десь заскучає недалекий глядач, який прийшов подивитися на "екшон" і посміятись. Але фанати серії залишаться задоволеними. Вони отримали фільм, який більш ніж повністю відрізняється від типових кінокоміксів.

8. Інтелектуальність.
Попри довгий хронометраж, фільм не пробачає неуважності. Кожна сцена наповнена сенсом та інколи додатковим підтекстом. Велика кількість персонажів вимагає уваги та банального запам'ятовування подій. Це явно не сподобається фанатам попкорн-муві, але зігріє душу аудиторії, яка не проти подумати під час перегляду і отримати глибоку та емоційну історію. 

9. Унікальність.
Якщо ви вже дивились типові фільми Марвел, і вам не сподобалось, це не означає, що вам не сподобається Ліга. Попри те, що герої носять костюми та фігурують позаземні світи, все ж події відбуваються серйозні та важливі. Ви не будете обділені драмою і не знайдете в кадрах фільму того "спрощеного сприйняття", яким страждають герої типових кінокоміксів. Якщо персонаж втратив когось, це буде шрам на його душі на весь фільм. І це буде відчутно. Він точно не жартуватиме в наступній сцені. І навіть в наступному фільмі. Емоції у героїв даного фільм глибші та довготриваліші ніж у їх "колег по цеху".

Ось такі 9 пунктів я підмітив і вони достатньо вагомі, щоб поглянути даний кінематографічний твір. Надіюсь, я зміг вас зацікавити, адже подібні фільми варто дивитися і отримувати від них задоволення. 
Дивіться тільки хороші фільми та мийте руки з милом. (Тупеньке кліше, якого також не зустрінеться в Лізі Справедливості).









Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
401
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
362
0