Добірка найкращих модифікацій для гри Cyberpunk 2077

GEEKS.NEWS » Статті » Добірка найкращих модифікацій для гри Cyberpunk 2077
Добірка найкращих модифікацій для гри Cyberpunk 2077
Статті
14:16, 27 січень 2023
1 240
0

Будь-яка достатньо популярна гра з часом отримує від ігрового ком’юніті безліч модифікацій, які втілюють різні побажання геймерів – покращення ігрових механік або втілення зовсім нових, доповнення або повна зміна сеттингу гри та інвентар, або навіть можуть додавати різні квести та варіанти проходження гри. Не обійшло це і одну із найбільш популярних ігор від CD Project Red – Cyberpunk 2077, яка після виправлення всіх ігрових проблем та багів захопила серця багатьох геймерів. Найкращі моди для Cyberpunk 2077 роблять автомобілі літаючими, мотоцикли швидшими, дають вам дронів-компаньйонів та втілюють багато іншого.

Сегмент розробки модів для Cyberpunk 2077 злетів до небес після виходу патчу 1.6 та вражаючого аніме Cyberpunk: Edgerunners, яке затьмарило Nexusmods ще в листопаді. Від незначних модифікацій навколишнього середовища, з метою реалізувати мапу Найт Сіті подібно до Edgerunners, до повного оновлення банд Найт Сіті – моддинг допомагає подолати розрив між грою, яку ми маємо зараз, і тією, яку нам обіцяли багато років тому.  

За останні 18 місяців Cyberpunk 2077 зазнала серйозних змін та покращень, зокрема у ній було виправлено багато помилок та додано значну кількість давно бажаних функцій, таких як трансмогрифікація як у RPG-іграх. Ще одним великим стимулом до нової хвилі зацікавлення спільноти до гри став Cyberpunk: Edgerunners, аніме-серіал від Netflix, який надав багатьом людям нову мотивацію повернутися до Найт Сіті або спробувати гру вперше.

Як встановити моди для Cyberpunk 2077

Щоб почати додавання модифікацій, вам потрібно завантажити менеджер модифікацій Vortex, а також наступні покращення скриптів та плагіни: 

Vortex дуже простий у використанні - просто перетягніть .rar-файли модів, які ви завантажили, до теки mods і переконайтеся, що їх увімкнено.
Після цього вам потрібно буде запустити Cyberpunk 2077 за допомогою лаунчера Vortex.

Модифікації для персонажів та характеристик у грі Кіберпанк 2077

Зміни в ігровому балансі та особливостях банд (Lifepath Bonuses and Gang-Corp Traits)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для персонажів та характеристик у грі Кіберпанк 2077Джерело зображення: rmk1234

Банди Найт сіті здаються для вас шаблонними і ви поступово втрачаєте цікавість до сутичок із ними? Спробуйте зіграти із модом, який задає новий баланс та унікальні особливості банд від розробника із ніком rmk1234, який докорінно змінив баланс NPC, надавши фракціям Найт Сіті безліч бафів та дебафів, включаючи власні брандмауери, які суттєво впливають на те, як ви будете вести битву.

Кожна фракція, від "Кігтів тигра" (Tyger Claws) до "Мілітеху" (Militech), отримує свої унікальні бонуси - наприклад, банда "Мастром" (The Maelstrom) тепер має повний імунітет до прихованого злому, спалення та кровотечі, а також значну стійкість до пострілів в голову та вогнепальної зброї, що перетворює їх на танкових вартових, які намагатимуться заблокувати ваші дії при застосуванні стелсу. Це одна із вражаючих модифікацій геймплею та балансу від rmk1234. Загалом, ми відкрили для себе те, що в поєднанні з іншими їхніми модами, особливо з Toxicity, Level Scaling and Balance та AI Netrunners Enhanced, ми отримали зовсім інший тактичний бій, якого, багатьом гравцям не вистачало в базовій грі. 

Синхронізація характеристик спорядження та автомасштабування зброї та броні (Equipment Stats Sync & Auto Scaling Weapons and Armor)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для персонажів та характеристик у грі Кіберпанк 2077Джерело зображення: Captain 12

Наш особистий досвід проходження Кіберпанку часто спотворюється за рахунок внутрішньоігрової системи економіки та ресурсів, яка викидає на вас гори спорядження,  матеріалів і досвіду, які дають вам змогу лиш несуттєво і ну дуже поступово робити ваше спорядження кращим у порівнянні із тим, що ви вже маєте.

Я рекомендую встановити ребаланс ресурсів у "сміттєвій" економіці гри за допомогою автоматичного масштабування зброї та броні від Captain12, що скоротить час, який ви будете проводити в меню магазинів зброї, і дозволить вам зберегти свої слоти для легендарного спорядження, яке справді варте вашого часу. Якщо вам подобається ідея того, щоб Cyberpunk 2077 була чимось схожа на настільну гру, рекомендую також спробувати модифікацію "Level Scaling" від RMK з підвищеними мінімальними рівнями. Разом ці модифікації гарантують, що хороша зброя завжди буде хорошою, і не дадуть вашому персонажу пропустити ранній ігровий контент, який ви могли пропустити (якщо вам це подобається). 

Мовчазний головний герой або героїня (Silent Protagonist - V Voice Remover)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для персонажів та характеристик у грі Кіберпанк 2077Джерело зображення: dirtythekid

Мені подобається, як розмовляє Ві. І чоловічий, і жіночий голоси передають цю вибухову наївність, щире бажання та ентузіазм грати роль дурня. Проте існує чимало шанувальників ігор, у яких головний герой мовчить протягом гри, до прикладу щоби не клеяти дурня та не портити настрій від гри. Проте, у оригіналі можливості «режиму мовчуна» немає. На щастя, бурхливі, а для когось крінжові монологи V можна заглушити за допомогою швидкого і простого мода Silent Protagonist від dirtythekid.

Покращені реалістичні умови життя у грі (Better Housing Buffs)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для персонажів та характеристик у грі Кіберпанк 2077Джерело зображення: CrazySD

Наш V не спить вже кілька тижнів поспіль, метушачись і прочісуючи найбідніші підворіття Найт Сіті з надією знайти собі машину, яка б не була схожа на старий шматок мила. Що ж, розробник CrazySD втрутився та створив мод, що підло стимулює вас до такого рідкісного сну та догляду за собою, прив'язавши їх до вашого приросту EXP(досвіду) і швидкості регенерації здоров'я. Це простий мод, але дрібниці мають велике значення, і незабаром це стане постійною звичкою – їхати додому і трохи подрімати після великої кількості побічних квестів або драматичного або не дуже сюжетного завдання.

Моди для Cyberpunk похідні від Edgerunners

Модифікації для персонажів та характеристик у грі Кіберпанк 2077Джерело зображення: ujb33101

Як я вже казав раніше, аніме-серіал Cyberpunk: Edgerunners на Netflix зробив багато для того, щоб повернути старих і нових гравців до Найт Сіті. Сегмент розробки модів для Cyberpunk просто розривається від модів, заснованих на аніме цьому аніме – все, від зброї до зачісок і пресетів для обличчя, яке модифікується в у його стилістиці. Існує навіть модифікована радіостанція, яка додає в гру музику із аніме (фанатам аніме опенінгу приготуватись). 

Модифікації для транспорту у грі Cyberpunk 2077

Бойовий транспорт (Vehicle Combat)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для транспорту у грі Cyberpunk 2077Джерело зображення: Scissors

Моддинг-спільнота проробила чимало роботи над усуненням недоліків поліцейської системи Cyberpunk 2077, і серед них мені найбільше сподобалася переробка поліцейської системи користувачем Nexus Scissors123454321, яка містить його перероблений варіант у моді «Vehicle Combat». Всюдисуща поліція Найт Сіті більше не захищає і не служить вам при найменшому порушенні. Злочини категорії "С" потребують свідків, які і мають повідомляти поліцію. Крім того, банди та угруповання Найт-Сіті не соромляться залучати до справ своїх друзів.

Непомітним одинакам доведеться шукати способи знищити свої цілі так, щоб ніхто не здогадався, а гравцям, що люблять «пошуміти» доведеться дотримуватися жорсткого графіка, щоб втекти неушкодженими. Це тому, що місцеві копи психопати були перероблені з голови до п'яток - вони зроблять все, щоб знищити вас. На щастя, можливість відстрілюватися з безпечного водійського сидіння вирівнює ігрові можливості. Це трохи незручно, і не дивуйтеся, коли щось або хтось неминуче зламається, але коли ви влаштовуєте гучну стрілянину і будете знищувати машини, заповнені поліцейськими або гангстерами з водійського вікна під час заносу – це буде схожим до знакового моменту із трейлера, який буде нарешті реалізовано.

Можливість політати на машині (Let There Be Flight)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для транспорту у грі Cyberpunk 2077Джерело зображення: jackhumbert

Як ми всі знаємо, колись, у майбутньому з'являться літаючі автомобілі, і в Cyberpunk 2077 дійсно є кілька повітряних транспортних засобів у кількох сценах. Але коли ви граєте в саму гру, єдині машини, якими ви можете керувати, залишаються лише на землі. І це здається несправедливим, адже на дворі 2077 рік!

На щастя, моддер jackhumbert подумав про вирішення цієї несправедливості. Нарешті, ви можете піднятися в небо за допомогою модифікації Let There Be Flight. Мод включає в себе кілька різних типів керування, а також унікальні звуки та візуальні ефекти. Нарешті, Найт Сіті дійсно здається містом майбутнього.

Зовсім інший байк! (Bike Overhaul)

Завантажити з NexusMods

Модифікації для транспорту у грі Cyberpunk 2077Джерело зображення: CD Projekt

У Cyberpunk 2077 є кілька хороших мотоциклів, але вони ніколи не були настільки хорошими, щоб ними було приємно керувати в повсякденні. Мод Bike Overhaul від розробника Suprt132 вирішує багато проблем з мотоциклами, роблячи їх швидшими та приємнішими в керуванні. Тепер, коли ви їдете містом, V буде нахилятися разом з байком на поворотах, а їх максимальна швидкість значно збільшилася.

Бойові модифікації для гри Cyberpunk 2077 

Покращена поліція (Enhanced Police)

Завантажити з NexusMods

Бойові модифікації для гри Cyberpunk 2077 Джерело зображення: CD Projekt

CD Projekt заявила, що планує в майбутньому зробити великий ребілд поліції, щоб нарешті зробити копів більш реалістичними, коли вони з'являються, щоб боротися зі злочинністю. Наразі ситуація із ними, як правило, дратує: вони просто телепортуються у ваше місцезнаходження. Це дуже нереалістично та чимось подібне на шахрайство.

Мод Enhanced Police від mandruis7 робить прибуття копів більш обґрунтованим у часі та просторі. При рівні пошуку копів в одну зірку вони прибудуть на місце злочину пішки, але на більш високих рівнях вони з'являться на байках та поліцейських машинах і будуть переслідувати вас. Це виглядає набагато доречніше.

Дрони-компаньйони (Drone Companions)

Завантажити з NexusMods

Бойові модифікації для гри Cyberpunk 2077 Джерело зображення: CD Projekt

Хоча Cyberpunk 2077 - це однокористувацька гра, але це не означає, що вам потрібно проходити її насамоті. Якщо ви хочете відчути можливості майбутнього та проходити з «компанією», мод Drone Companions від моддера Scissors123454321 дозволить вам створити та налаштувати роботів-друзів. І вони не просто будуть вашими статичними друзями, а будуть битися пліч-о-пліч з вами.

Мод додає нову операційну систему під назвою Techdeck, яка дозволяє створювати дроїдів, дронів та роботів. Кожного з них можна покращувати та налаштовувати, і вони допоможуть вам знищити всіх ворогів, на яких ви націлитесь. Банди Найт Сіті так само як і русня не знатимуть, що їх вразило.

Кіберруки Arasaka (Arasaka Cyberarms)

Завантажити з NexusMods

Бойові модифікації для гри Cyberpunk 2077 Джерело зображення: CD Projekt

Без сумніву, ваша кіберруки виглядають круто, але чи достатньо круто? Мод Arasaka Cyberarms від Aanderz дає вам цілу низку змінних скінів для вашої зброї – цілу бібліотеку на вибір.

Ваші руки можуть виглядати так як у Залізної людини, у вас можуть бути леза богомола, що світяться кількома кольорами, а також безліч різноманітних наклейок. Світ кіберпанку - це світ стилю, тому не погоджуйтеся на кіберруки, які виглядають так, ніби ви купили піратські протези. Налаштуйте їх!

Графічні моди для гри Cyberpunk 2077

Освітлення з Е3 2018 (E3 2018 Lighting MOD)

Завантажити з NexusMods

Графічні моди для гри Cyberpunk 2077Джерело зображення: WT3WD

Скучили за глибокими фіолетовими та насиченими червоними кольорами з прев'ю E3 2018? Неймовірна реконструкція моддерської команди під назвою WT3WD вирізала зернистість та зробила безліч інших коригувань навколишнього середовища на додаток до вражаючої роботи з шейдерами. Якщо вас відштовхнув жовтий колір 2077 року, знайте, що команда WT3WD доклала чимало зусиль, щоб зробити 2077 саме такою грою, яку нам пообіцяли.

Графічні моди для гри Cyberpunk 2077Джерело зображення: CD Projekt

Можливо ця стаття редагуватиметься, та поповниться новими рекомендаціями в майбутньому. А поки, цього достатньо, щоб перепройти гру заново в цілком іншому вигляді, аніж це задумали розробники.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0