Як у грі Відьмак 3 отримати броню відьмака Генрі Кавілла з серіалу Netflix

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як у грі Відьмак 3 отримати броню відьмака Генрі Кавілла з серіалу Netflix
Як у грі Відьмак 3 отримати броню відьмака Генрі Кавілла з серіалу Netflix
Гайди
02:51, 03 січень 2023
1 678
0

У цьому гайді ми розповімо, як розблокувати альтернативні вовчі обладунки «Забутий вовк» для Ґеральта, які носила версія Генрі Кавілла із серіалу Netflix. Хоча актора і вирішили замінити, це не мішало CDPR додати набір обладунків, як великодку на серіал. Тож давайте поглянемо, за допомогою якого квесту можна здобути даний артефакт, та що для цього потрібно робити.

Як знайти броню «Забутий вовк» Генрі Кавілла у грі Відьмак 3

Перед початком квесту початком квесту варто зробити та підготувати наступні речі:

  • Ваш рівень повинен бути не нижчим за 7-й.
  • Необхідно хоча б трохи прокачати Quen та Yrden.
  • Необхідно прокачати швидкі атаки мечем.
  • Необхідно прокачати пасивку, яка зцілює після їжі.
  • Необхідно запастися рецептами такого зілля, як Swallow, Thunderbolt та White Honey.
  • Приготуйте декілька наборів для ремонту обладунків та зброї.
  • Бажано перед виконанням квесту пройти сюжетну лінію Кіри Метц, адже вона дає лампу для підсвічування духів, оскільки її історія пов'язана з цим квестом.

Шуканий вами квест називається «У тіні вічного вогню» / «Eternal Fire's Shadow». Знаходиться він в Диявольській ямі (Devil's Pit), на схід від Малбрідейла (Mulbrydale).

Як знайти броню «Забутий вовк» Генрі Кавілла у грі Відьмак 3 За межами ями ви зустрінете молодого диякона, який попросить допомоги в очищенні печер від духів. Територія, буде спеціально відведена під цей квест.

Як знайти броню «Забутий вовк» Генрі Кавілла у грі Відьмак 3Територію необхідно очистити від бандитів з приблизно 9-м рівнем, а опісля піти до подвійних дверей, які вестимуть до системи печер. Тут варто перемкнути напрямок квесту на «пошук у шахті» / «search the mine» та постійно використовувати чуття відьмака для знаходження підказок.

Де знайти листи Рейнальда у грі Відьмак 3

Далі вам необхідно знайти листи, які належали відьмаку Рейнальду. При вході в печеру, підніміться на уступ та пройдіть далі, поки не побачите сходи праворуч перед зачиненими дверима.

Піднявшись по сходах ви знайдете першу записку Рейнальда та великий гліф Ірдена. Повернувшись вниз ви знайдете іншу записку, яка встромлена в двері. Після того, як ви пройдете в двері, ви знайдете емблему школи Вовка, яку Геральд зауважить, як дуже стару. Біля знаку є приміщення, в якому можна використати лампу Кіри та отримати порцію історії.

Де знайти листи Рейнальда у грі Відьмак 3Після того, як ви дослідили цю місцевість, спустіться сходами вниз та підійдіть до роздвоєного шляху. Ваш варіант - праворуч., подалі від знаку вовка на землі. Далі потрібно рухатися прямо, адже праворуч буде тупик. Ви увійдете в кімнату з жертвами чуми, а Ґеральт зауважить, що міг щось пропустити.  Вийдіть через інші двері до платформ, де буде п'ятий лист, прикріплений до дверей. Не проходьте у двері. До цього місця за бажанням можна повернутися після того, як знайдете інші чотири листи.

Поверніться до роздвоєного шляху та цього разу підіть ліворуч. Щоб знаходити символи вовка на землі використовуйте чуття Ґеральта. З'явиться голос, який говоритиме куди йти, адже ви поки що лише досліджуєте місцевість. Підійдіть до моста, щоб знайти третій лист Рейнальда та ще один символ. Якщо повернетеся назад, то виявите платформу, на яку можна піднятися та знайти цінні предмети.

Після цього стрибніть у мілководний басейн, тримаючись правого боку. Тут ви знайдете інший дверний отвір з символом відьмака. Там буде ще одна жертва чуми, з якою потім очікує бій.  Пройдіть в яму, а потім в двері в задній лівій частині кімнати. Там буде виступ, на який можна піднятися і знайти ще один гліф Ідена та знак - саме тут Геральд припустить, що Рейнальд міг бути відьмаком. 

Перестрибніть ущелину до лабораторії та знайдіть Заповіт Забутого священника і пройдіть через двері ліворуч. Перестрибніть через зламаний міст і тримаючись лівої дороги ви натрапите на четвертий лист Рейнальда та символ. Проверніться цим ходом до розгалуження та поверніть праворуч. Там вас чекатиме яма біля якої можна зберегтися та провести медитацію. Скористайтеся моментом, щоб полагодити обладунок та зброю і застосувати гліфи та руни Квен і Ірден. 

Саме в цьому місці буде бій з жертвами чуми - четвер на одного. Після перемоги ви побачите хижу з відьмачим знаком. Підніміться на стіну праворуч, де ви знайдете кімнати Рейнальда та його другий лист і інструкцію, як зробити Фільтер Рейнальда. Щоб зробити це, вам знадобляться Дух Гнома, чистотіл (квітка) і інгредієнти цієї скрині.

Після того, як ви приготуєте зілля та полагодите спорядження вас очікує ще більша битва з жертвами чуми. Використовуйте Квен, зілля для посилення атак і бережіться щита. 

Як перемогти Червоний Міазмалом (RED MIASMAL) у грі Відьмак 3

Після перемоги над жертвами чуми, йдіть далі стежкою, поки не дістанетесь до сходів, які ведуть до кімнати. Тут також можна зберегтися та полагодити обладунки, якщо ви граєте на нижчому рівні складності. Нижче ви знайдете камеру, у якій буде Рейнальд в пастці соляних сталагмітів. За допомогою Aard ви можете звільнити його та запустити цікаву сцену.

Рейнальд буде одержимим Червоним Міазмалом. Щоб це перевірити Геральт звірить те, що казатиме Міазмал з листами Рейнальда, про які той не знає. Тут у вас з'явиться вибір: або дати Рейнальду зілля, або залишити його собі. У випадку, якщо ви вирішите дати зілля - він все одно виб'є його з рук.

Як перемогти Червоний Міазмалом (RED MIASMAL) у грі Відьмак 3Зілля дає перевагу у битві з Міазмалом, тому залишайте його собі. Проте слідкуйте за рівнем токсичності. Використовуйте білий мед. Далі вас очікує бій з Відьмаком-Міазмалом. У вогора три сегменти здоров'я. Його швидкість така ж як у Геральта. Варто кинути Ірдена та стежити за його Квеном. 

Під час бою варто використовувати не лише удари мечем, а й знаки. Захистіть себе Квеном та використайте Ірдена. Коли ворог опиниться в колі - бийте Аардом. Виженіть Червоний Міазмал з його тіла, проте будьте пильні, адже його здоров'я може відновлюватися. Тому бій варто завершити якомога швидше. Не буде зайвим і зілля Пугача, для швидкого відновлення витривалості.

Як перемогти Червоний Міазмалом (RED MIASMAL) у грі Відьмак 3Після перемоги над Рейнальдом розпочнеться кат-сцена, де ви виженете Червоний Міазмал з його тіла. Рейнальд помирає, а вас очікує бій з Міазмалом. Він простіший. Червоний Міазмал гірший за будь-який Pesta або Wraith, з якими ви стикалися досі. Це втілення чистого зла на противагу людині, яка страждає від прокляття чи нещастя.

Стежте за його ударами в ближньому бою та наносіть якомога більше власних, використовуючи вже відому тактику. Подолайте кілька хвиль жертв чуми, які при цьому становитимуть не суттєву загрозу та концентруйтеся на Міазмалі. Вбивши його ви автоматично позбудетесь і їх.

Як вирішити долю Рейнальда у грі Відьмак 3

Після перемоги над Міазмалом з'явиться привид Рейнальда, з яким ви зможете поспілкуватись. Тут можна дізнатися про його медальйон та дивну броню. Він розповість про них. Це викличе у Геральта певні сумніви, але з'ясувавши факт віку Рейнальда ці сумніви зникнуть, адже обидва відьмаки походять з різних епох. Рейнальд розповість де отримати схеми його броні. 

Як вирішити долю Рейнальда у грі Відьмак 3Далі необхідно вирішити долю Рейнальда. Для проходження на найкращу кінцівку потрібно ознайомитися з усіма "білими" репліками діалогу. 

Рейнальд забажає поговорити з молодим дияконом, а Геральт наполягатиме на спаленні тіла на вогнищі. Щоб отримати найкращу кінцівку - беріть диякона та дотримуйтесь стриманих сірих варіантів під час розмови. Варіанти повинні бути наступними:

  • Не всі священики злі / Not all priests are wicked 
  • Не потрібна церква, щоб робити добро, священику / Don't need a church to do good, priest 

Після цього Рейнальд зникне, а диякон засумнівається у своєму майбутньому. Тепер ви можете створити базову броню Забутого Вовка, коли досягнете 20 рівня. Є розширені діаграми, які можна знайти, але вам потрібно буде розблокувати та відвідати Каер Морхен, щоб отримати до них доступ.

Де знайти діаграми обладунку Забутого Вовка в Відьмак 3

Коли ви досягнете 20 рівня і зможете носити броню, вирушайте до Каер Морхена. Вам необхідна територія, яка знаходить неподалік від вашої схованки - маленький куточок головного залу, в якому знаходиться велика кількість книг.

Де знайти діаграми обладунку Забутого Вовка в Відьмак 3Підійміться по драбині та знайдіть дві записки від Осмунда та одну від Весеміра. Після цього ви зможете створити повний набір броні.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0