Як увімкнути кросс-платформові збереження у грі Відьмак 3 для ПК та консолей

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як увімкнути кросс-платформові збереження у грі Відьмак 3 для ПК та консолей
Як увімкнути кросс-платформові збереження у грі Відьмак 3 для ПК та консолей
Гайди
15:30, 05 січень 2023
1 193
0

Давайте поговоримо відверто - про Відьмак 3 чула більшість, а ось грали у нього далеко не всі (в тому числі і я). Час летить шаленими темпами, а ця гра є просто гігантською. Якщо розтягувати її детальне проходження по декілька годин на день/ тиждень, то можна закінчити школу, університет, змінити житло, відправитися у безліч виїздів по роботі та навіть бути викраденим інопланетянами. 

Зрозуміло, що тягати свій стаціонарний ПК в інопланетну в'язницю, щоб таки завершити проходження Відьмака доволі сумнівна надія. Проте, є імовірність, що міжгалактична конвенція дозволяє викраденим формам життя взяти з собою у камеру хоча б портативну Nintendo Switch. То як бути? Починати гру заново? Аж ніяк! З виходом Next-gen оновлення The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Editon - розробники з CDPR додали у гру не лише кращі текстури та нову порцію багів, але й попрацювати над системою корсс-платформових збережень. Тепер, якщо ви вирішили продовжити вашу гру на іншому пристрої, або платформі - це стало можливим. Після такого веселого вступу, я коротко розповім вам, як увімкнути cross-platform прогресію на різних пристроях.

Як перенести збереження на інший ПК у грі Відьмак 3: Дикий гін

Якщо ви мали цю гру раніше, то оновлення наступного покоління Complete Editon стало доступним для вас абсолютно безкоштовно. Адже лише після його встановлення запрацює Кросс-Платформова прогресія.

Перед початком варто знати, що в деяких гравців виникають негаразди під час спроби зв'язати облікові записи PSN до GOG Galaxy, але облікові записи Xbox, Nintendo і Steam, здається, працюють нормально.

Якщо ви бажаєте грати на ПК через GOG, встановіть GOG Galaxy. У цій програмі потрібно зробити наступні пункти:

  • Натисніть на "шестерню" у верхньому лівому куті вікна та наведіть курсор на розділ "Add games & Friends".
  • Виберіть опцію "Connect gaming accounts".
    Як перенести збереження на інший ПК у грі Відьмак 3: Дикий гін 
  • Відкриється вікно у якому можна вибрати будь-яку доступну платформу та зв'язати її з GOG Galaxy.
    Як перенести збереження на інший ПК у грі Відьмак 3: Дикий гін Вам запропонують увійти в обраний обліковий запис, щоб підтвердити процес зв'язування акаунтів. 

Як перенести збереження з консолей на ПК у грі Відьмак 3: Дикий гін

Щоб перенести прогрес The Witcher 3 з консолей на ПК необхідно спочатку завантажити оновлення Complete Edition. 

Після встановлення необхідно увійти в гру та обрати опцію Load Game в меню. Опинившись там, натисніть лівий тригер / L2, щоб отримати доступ до кросс-платформового прогресу. 

З'явиться QR-код для сканування або посилання за яким потрібно перейти та пройти процедуру зв'язування облікового запису консолі з вашим акаунтом GOG.

Як перенести збереження з консолей на ПК у грі Відьмак 3: Дикий гін Після даної процедури усі збереження будуть автоматично вивантажуватись в хмару та стануть доступними на інших платформах. 

Як перенести збереження з консолей на ПК у грі Відьмак 3: Дикий гін Тепер ви можете переносити збереження Відьмака 3 між різними ПК та Консолями. 

Чи збережуться досягнення у грі Відьмак 3: Дикий гін під час перенесення збережень

На жаль, про отримані ачівки та досягнення на інших платформах доведеться забути. Річ у тім, що даний функціонал прив'язаний для кожної платформи індивідуально і немає можливості синхронізувати досягнення між різними платформами ПК та консолей. 

Проте на тій платформі, на якій ви отримали досягнення - вони збережуться і продовживши грати ви зможете здобувати нові.

Також, якщо ви лише почали гру, пропонуємо ознайомитися з гайдом, як у грі отримати броню Генрі Кавілла з серіалу Netflix.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0