Як отримати Нільфгаардську броню з серіалу Netflix у грі Відьмак 3: Дикий Гін

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як отримати Нільфгаардську броню з серіалу Netflix у грі Відьмак 3: Дикий Гін
Як отримати Нільфгаардську броню з серіалу Netflix у грі Відьмак 3: Дикий Гін
Гайди
16:30, 05 січень 2023
1 556
2

Якщо ви дивились серіал "Відьмак" від Netflix, то не помітити жахливу Нільфгаардську броню, яка була схожою на почорнілу шкурку волоського горіха, або ж на змощену яєчну шкаралупу, було просто неможливо.

Джерело фото: Netflix

Розробники гри Відьмак 3: Дикий Гін у своєму некст-ген оновленні Complete Edition вирішили не позбавляти вас можливості милуватися такою красотою, та додали даний вид броні у гру. Варто зазначити, що і звичайна ігрова Нільфгаардська броня залишається доступною.

Джерело фото: CDPR

Отримати Нільфгаардську броню з серіалу Netflix значно простіше, ніж у випадку з бронею Генрі Кавілла. Якщо там вас очікував довгий та доволі складний квест, який ми описували в матеріалі, то тут все буде значно простіше.

Потрібно всього лише оновити гру до версії Complete Edition та почекати, поки завантажаться всі доповнення та матеріали. Після завершення оновлення, у грі з'явиться не лише альтернативний вигляд Нільфгаардської броні, а й альтернативні образи Цирі, Єніфер та Трісс. 

Відкрийте ігрове меню та прокрутіть вниз до пунктів зміни вигляду одягу (alternative outfits). Саме тут і можна змінити вид стандартної броні на варіант з серіалу. Але майте на увазі, від тепер кожен солдат Нільфгаарду буде носити цю жахливу броню (та подумки ненавидіти вас за такий вибір). Винятком залишиться лише Емір. 

Джерело фото: CRPR

Познущатися з солдат можна за допомогою нового фоторежиму.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (2)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
401
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
362
0