Як перенести факультет і паличку в Hogwarts Legacy з Wizarding world

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як перенести факультет і паличку в Hogwarts Legacy з Wizarding world
Як перенести факультет і паличку в Hogwarts Legacy з Wizarding world
Гайди
08:30, 18 лютий 2023
618
0

Як будь-яка хороша відьма чи майбутній чарівник, ви, без сумніву, шукали спосіб, який би дозволив вам потрапити до омріяного факультету школи Гоґвортсу в "Hogwarts Legacy". В цьому випадку ви можете вибрати його самостійно, дозволити Сортувальному Капелюху вибрати за вас, або, якщо ви фанат «всесвіту Гаррі Поттера» – можете взяти участь у опитуванні "Сортувальний капелюх та чарівна паличка" на сайті фан-клубу Гаррі Поттера - My Wizarding world.

Джерело зображення: WB Games

Якщо у вас є персонаж, якого ви створили і який вам дуже подобається, ви можете імпортувати попередньо визначені факультет і паличку в Hogwarts Legacy. Для цього вам буде потрібен акаунт фан-клубу Гаррі Поттера та ігровий акаунт Warner Bros, тож давайте почнемо.

Як імпортувати гоґвортський факультет і чарівну паличку з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy

Після того, як ви пройдете опитування "Сортування факультетів" у фан-клубі Гаррі Поттера (як правило цей процес триває кілька разів, поки не отримаєте факультет, який дійсно хочете) і пройдете процес вибору палички, ви отримаєте можливість імпортувати обидва акаунти в Hogwarts Legacy. Ви зможете зв'язати акаунти, відсканувавши QR-код і увійшовши до свого акаунту в фан-клубі Гаррі Поттера та акаунта WB Games.

Як імпортувати гоґвортський факультет і чарівну паличку з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Це додасть ваш факультет і тип чарівної палички до гри, хоча ви можете відмовитися від обох під час проходження гри, якщо захочете.

Як імпортувати гоґвортський факультет і чарівну паличку з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Крім того, ви також отримаєте маску з дзьобатим черепом і шкільну форму вашого факультету в якій ви будете виглядати як найбільший поціновувач автентичності атмосфери Hogwarts Legacy.

Як перенести тест Капелюха з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy

Коли ви підійдете до Сортувального Капелюха вже з імпортованими даними, він поставить вам питання, і будь-яка відповідь приведе вас до обраного вами факультету. Звичайно, ви можете відмовитися від даних зі свого акаунту фан-клубу і обрати інший факультет, якщо вирішили, що бути скромним гафелпафцем може бути цікавіше.

Як перенести тест Капелюха з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

У той час як процес сортування в книгах – це індивідуальний процес з безліччю різних питань, вибір факультету в "Hogwarts Legacy" досить простий. Капелюх поставить вам кілька запитань, але все зводиться до того, як ви на них відповісте, обравши опції Сміливість, Допитливість, Вірність або Амбіції, що представляють Ґрифіндор, Рейвенклов, Гафелпаф і Слизерин відповідно. Потім капелюх оголошуватиме запропонований вами факультет. Хороша новина полягає в тому, що навіть якщо ви отримаєте факультет, який вам не подобається, ви можете одразу ж обрати інший в кінці процесу сортування. Факультети здебільшого не впливають на доступність контенту в Hogwarts Legacy, окрім деяких персонажів, яких ви зустрінете, доступу до конкретної спільної кімнати та певних мантій, які ви зможете отримати.

Як перенести чарівну паличку з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy

Коли ви прибудете до Гоґсміду і зустрінетеся з Олівандером, щоб отримати свою паличку, ви зможете отримати ту паличку, яку ви імпортували.

Однак ви можете змінити її серцевину, дизайн тощо,  що дасть змогу не застрягнути з непотрібним старим пером фенікса замість омріяної палички з драконячим серцем. Те ж саме можна зробити з неімпортованою паличкою – Олівандер може "натякнути" вам, що ви знайшли саме ту паличку, але ви можете без будь-яких проблем змінити її.

Як перенести чарівну паличку з сайту My wizarding world в Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Безумовно, можливість перенести дані з фанатських сайтів та опитувань - рідкість і є чудовою функцією для гри, що дуже сильно грає на почуттях ностальгії, фанатизму та надає фан-сервіс такого типу. Саме такі деталі виявляють справжню любов розробників до свого творіння та характеризують деталізованість ігрового світу.

Джерело: PCGamer.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0