Інструкція, як змінити зовнішність персонажа у грі Hogwarts Legacy, якщо набридла попередня

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Інструкція, як змінити зовнішність персонажа у грі Hogwarts Legacy, якщо набридла попередня
Інструкція, як змінити зовнішність персонажа у грі Hogwarts Legacy, якщо набридла попередня
Гайди
09:30, 18 лютий 2023
1 473
0

Якщо вам набридло дивитися на підліткову версію себе вікторіанської епохи, яку ви створили в Hogwarts Legacy, не хвилюйтеся, адже ви можете змінити свою зовнішність, коли забажаєте – звісно, за невелику плату. Ви також можете змінити зовнішній вигляд своїх мантій та вбрання, зібравши альтернативне вбрання та вигляд, які перенесуть ваш стиль з темних віків і зроблять вас схожими на витонченого молодого чарівника чи відьму.

Як змінити зовнішній вигляд персонажа у грі Hogwarts Legacy

На відміну від багатьох інших рольових ігор з відкритим світом, у вас є можливість змінювати колір і стиль волосся, колір очей, колір обличчя та брів вашого персонажа. Єдиною сумною новиною напевне буде те, що ви застрягли з тим обличчям, яке створили, адже це не всесвіт Відьмака, де чаклунки можуть змінювати структуру кісток за власною примхою.

Після того, як ви розблокуєте Гоґсмід, ви отримаєте доступ до перукарні мадам Снеллінг з гучною назвою "Імперія зачісок мадам Снеллінг" (Madam Snelling's Tress Emporium).

Як змінити зовнішній вигляд персонажа у грі Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Кожна зміна коштує 20 монет, тож якщо у вас достатньо грошей, ви можете одним помахом чарівної палички та чарівних шекелів перейти від короткої стрижки до довгих яскраво-рожевих завитків волосся. За бажанням, ви також можете отримати кілька шрамів, щоб виглядати особливо моторошно.

Як змінити зовнішній вигляд персонажа у грі Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Як змінити зовнішній вигляд вашого спорядження у грі Hogwarts Legacy

Незважаючи на те, що кожна складова спорядження має свій власний вигляд, ви можете отримати нові стилі, виконуючи квести та завдання, такі як Дуельні подвиги (Duelling Feats).

Відкрийте меню свого спорядження і наведіть курсор на предмет, наприклад, на нашийну прикрасу. Ви побачите запит на зміну зовнішнього вигляду. Щоб його активувати потрібно перейти до вихідного меню. Предмети сортуються на «Колекції» та «Інше», причому певні предмети належать до певних наборів екіпірування, наприклад, колекція Темних мистецтв, яка ідеально підходить, якщо ви хочете створити зачаровуючий готичний образ. 

Як змінити зовнішній вигляд вашого спорядження у грі Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Зміна зовнішнього вигляду не вплине на бафи спорядження, навіть якщо ви виглядатимете зовсім інакше, ви збережете всі свої атакуючі та захисні характеристики, просто будете виглядати менш схожим на затятого заучку. Або ж ви можете вдягнути окуляри, які створюватимуть ілюзію, ніби у вас очі рептилії, і дивуватися щоразу, коли бачите свого персонажа у будь-якій кат-сцені.

Як змінити зовнішній вигляд вашого спорядження у грі Hogwarts Legacy Джерело зображення: WB Games

Джерело: PCGamer.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
400
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
361
0