DJI Air 2S - Новий дрон, який з'явиться в лінійці DJI

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » DJI Air 2S - Новий дрон, який з'явиться в лінійці DJI
DJI Air 2S - Новий дрон, який з'явиться в лінійці DJI
Техніка і Наука
14:30, 18 березень 2021
732
0
Через локдауни люди стали більше часу проводити вдома. Відповідно збільшився і середній час споживання відеоконтенту. Звідси випливає, що і творцям контенту потрібно все більше обладнання, для його створення. А це додаткові гроші для компаній, які займаються виготовленням обладнання для зйомки відео. DJI також не збирається втрачати імовірні прибутки. Зовсім недавно був представлений новий FPV-дрон, який хоч і став революційним, проте мало підходить для знімання професійної картинки, адже його камера хоча і передає доволі хороше зображення, проте його якості недостатньо для створення якісного відеоматеріалу. 
Саме тому компанія вирішила також оновити лінійку Air.
Що саме відомо про новий дрон? 
По перше зміниться сам неймінг лінійки. Інсайди вказують на те, що Air 2S за прикладом свого молодшого брата Mini 2 втратить приставку Mavic у назві. Це може натякати на мінорність оновлення, що підтверджують характеристики, або ж на стратегію компанії до спрощення назв своїх дронів та розмежування лінійок Mini та Air. У свою чергу більш мажорне оновлення може знову повернути приставку Mavic 3, та позначатиме покоління в лінійках квадрокоптерів.

Найвідчутнішою зміною має стати камера. З'явилась інформація, що в нову модель перекочує модуль з DJI Pocket 2. Насамперед цей модуль відрізняється роздільною здатністю. Порівняно з поточним модулем Sony IMX586 (48MP, Розмір сенсора:F1/2) новий Sony IMX686 (64MP, Розмір сенсора 1/1.72) дасть можливість отримувати більше розширення картинки. Також це може покращити роботу функції Pixel binning, яка шляхом об'єднання сусідніх пікселів збільшує якість картинки при меншому освітленні. Варто зазначити, що при використанні даної технології через об'єднання пікселів користувач жертвує більшим розширенням зображення.

Також інсайд вказує на взаємозамінність деталей попередньої та нової моделі. Оскільки DJI Air 2S використовуватиме акумулятори з ідентичними характеристиками, то зарядна станція та батареї з Air 2 підійдуть також на DJI Air 2S. Сумісними будуть і пропелери.

Згідно з знімками переписки, з ніби-то китайським інсайдером нова модель уже виробляється на заводі DJI і в найближчому майбутньому відбудеться анонс новинки. Точнішої інформації поки немає.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0