Razer випустила контролер для PlayStation 5, який коштує як пів консолі

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » Razer випустила контролер для PlayStation 5, який коштує як пів консолі
Razer випустила контролер для PlayStation 5, який коштує як пів консолі
Техніка і Наука
20:00, 14 листопад 2022
204
0

Зазвичай ринок контролерів для популярних консолей керується простими правилами. Існують базові контролери від виробників консолей, існують дорожчі "елітні" версії цих контролерів, а все, що виробляють вендори зазвичай технологічно та ергономічно поступається базовим контролерам, але й коштує дешевше. 

Проте, бувають і вийнятки з правил, коли сторонній вендор створює дорогий контролер, який технологічно та якісно переважає базові рішення. Часто ціна досягається завдяки використанню дорогих матеріалів. Але бувають і випадки, коли ціна пояснюється і технологіями. 

Одним з таких є новий контролер Wolverine V2 Pro - новинка від Razer. Коштує цей маніпулятор - 250 доларів, що на 50 доларів більше ніж базовий DualSense Edge від Sony та на 100 доларів дорожче за Xbox Elite V2.

Серед переваг - знімні накладки для пальців різного розміру та додаткові задні кнопки. «Меха-тактильні» перемикачі кнопок і високошвидкісний бездротовий зв'язок, який дає мінімальну затримку введення. Також є можливість програмувати кнопки під свої завдання. 

Проте в гаджета за таку ціну все одно є мінуси. Наприклад у ньому не використовують аналогові стики з ефектом Холла, які запобігають ефекту "дрейфування". Та і дизайн нового контролера доволі простий і наслідує дизайн консолі та штатних контролерів. 

За значно нижчу ціну можна придбати контролер Xbox, який буде мати безліч варіантів дизайну. Тому назвати такий дорогий контролер ультимативним - важко. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0