Gran Turismo 7 може вийти і на ПК

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Gran Turismo 7 може вийти і на ПК
Gran Turismo 7 може вийти і на ПК
Ігрові новини
00:30, 29 листопад 2022
166
0

Нещодавно пройшли змагання Gran Turismo World Finals, а також відгриміло святкування 25-ї річниці серії ігор Gran Turismo. Видання GTPlanet поспілкувалося з творцем серії Кадзунорі Ямаучі, та взяло у нього коментар стосовно виходу даної гри на ПК. 

Kazunori Yamauchi

«Так, я так думаю», — сказав Ямауті. «Gran Turismo — це дуже добре налаштована серія. Існує небагато платформ, які могли б запускати гру в 4K/60p нативно, тому один із способів зробити це можливим — це звузити платформу...»

Чутки про портування гри на ПК не безпідставні. Sony веде політику розширення власної аудиторії. Студія фінансує створення ігор на PS 4/5, а згодом випускає їх на ПК, анонсуючи нову частину ексклюзиву, яка вийде раніше на консолі. Цим розробники мотивують гравця купляти консоль, щоб якомога швидше пограти в ексклюзив. 

На даний момент на ПК уже перенесено перші частини Horyzon, God Of War, а також Days Gone, Spider Man Remastered, Spider Man: Miles Morales та готується вихід The Last Or Us Remastered. 

Поява серії Gran Turismo на комп'ютери була б доволі логічною. Потужний ПК може впоратися з запуском гри у нативному 4K/60p, та навіть більше. Це дозволить розширити аудиторію гри. Крім того, такий крок здається доволі вигідним на фоні рішення Electronic Arts закрити серію Project Cars

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0