«Ми знаємо, що ви довго чекали» - Bethesda нарешті назвала дату виходу Starfield

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » «Ми знаємо, що ви довго чекали» - Bethesda нарешті назвала дату виходу Starfield
«Ми знаємо, що ви довго чекали» - Bethesda нарешті назвала дату виходу Starfield
Ігрові новини
22:45, 09 березень 2023
240
0

Starfield - космічна ролівка від Bethesda, творців The Elder Scrolls та Fallout. Це майбутній флагман компанії, який з нетерпінням чекає безліч геймерів.

Спочатку гра мала вийти ще у 2022 році, проте була перенесена на 2023-й. Але конкретної дати не називалось. Різні інсайдери поширювали чутки про наміри студії випустити гру уже влітку і це підтверджував навіть акаунт The Game Awards в Twitter.

І ось, нарешті мовчання було порушено. Тодд Говард та компанія випустили відео, в якому демонструють космічну базу, відсилання до основного сюжетного квесту та нарешті називають конкретну дату виходу - 6 вересня 2023 року.

Щоб припинити різні спекуляції стосовно технічного стану гри та темпів розробки, Тодд Говард виступив на фоні приміщення, у якому проводилось тестування робочих збірок Starfield.

«Ми знаємо, що ви довго чекали, щоб зіграти щось нове від нас»,

На фоні можна помітити тестувальника, який грає на якійсь пустельній планеті та досліджує якійсь уламки. Там ми можемо побачити зміну камери від третьої та першої особи та доволі плавну картинку.

Джерело зображення: Bethesda

Крім того нам показали ще декількох розробників. Один з них переглядав меню створення персонажа, а інший момент бою з одним із монстрів.

Джерело зображення: Bethesda

Крім того Тодд Говард зауважив, що студії потрібно ще багато чого показати своїм майбутнім гравцям. Тому 11 червня 2023 року відбудеться Starfield Direct, під час якого нам і продемонструють велику кількість інформації стосовно гри.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0