Інсайд: Apple замінить iPhone 14 Mini на iPhone 14 Max і прибере «чубчик»

GEEKS.NEWS » Новини » Інсайд: Apple замінить iPhone 14 Mini на iPhone 14 Max і прибере «чубчик»
Інсайд: Apple замінить iPhone 14 Mini на iPhone 14 Max і прибере «чубчик»
Новини / Техніка і Наука
10:39, 20 квітень 2022
375
0

На китайському порталі Weibo були опубліковані фотографії прес-форм нових моделей iPhone. Уважні користувачі замітили, що кудись «зникла» форма для iPhone 14 Mini, зате появилася форма для iPhone 14 Max.

Відповідно, напрошується висновок: Apple, можливо, планує зняти з випуску Mini-версію смартфонів. Вже досить давно було відомо, що зменшена версія iPhone продається не надто добре, тож зняття непопулярної моделі з виробництва здається логічним.

Чим же тоді Apple планує замінити iPhone 14 Mini в модельному ряді? Судячи, з фото, моделлю iPhone 14 Max. Схоже, що її відмінності від Pro Max будуть аналогічними відмінностям iPhone 14 від iPhone 14 Pro. На це натякає кількість камер: у ймовірного 14 Pro Max їх три, а у 14 Max – дві, аналогічно з «меншими братами».

Також у описі до фото вказано, що зміни торкнуться й вирізу в дисплеї, а, якщо бути більш точним, його форми у моделей з приставкою «Pro». Тобто, 14 Pro і 14 Pro Max матимуть виріз у вигляді знаку оклика, в той час, як звичайні 14 і 14 Max – старий добрий «чубчик».

Про таке ж, до речі, заявляв і Росс Янг, аналітик із Display Supply Chain Consultants, вже знайомий вам за новиною про PS VR2.

Джерело: Weibo, Twitter

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0