Найшвидший спортивний автомобіль у GTA Online у 2021 році?

GEEKS.NEWS » Новини » Найшвидший спортивний автомобіль у GTA Online у 2021 році?
Найшвидший спортивний автомобіль у GTA Online у 2021 році?
Новини / Ігрові новини
12:00, 03 березень 2021
438
0
Якби хтось прийшов у GTA Online виключно для автомобілів, гонок та безлічі цікавих гоночних режимів, то вони не були б розчаровані.
Одним з основних принципів франшизи GTA завжди був чіткий фокус на забезпеченні всебічного досвіду гри у тому числі і водіння транспортних засобів.

Хоча геймлпей GTA Online часом може перерости в сумішстрільби, ракет та вибухів, автомобілі та інші транспортні засоби залишаються основною частиною цього ігроладу.

Гравці, які проводять багато часу в даній грі часто займаються кастомізацією своїх ігрових автомобілів і стараються довести кожного залізного коня до ідеального стану. У тому числі хочеться зробити своє авто не тільки найкращим серед однакових, але і найшвидшим серед усіх наявних.

Однак, якщо гравець зацікавлений у купівлі автомобіля, який є досить потужним без модернізації та забезпечує солідні показники, тоді на клас Sports точно варто подивитися.
Ентузіасти з каналу Digital Car Addict зробили дослідження, яке покаже найшвидший автомобіль у грі станом на початок 2021 року.


Спортивні автомобілі - це вдале поєднання швидкості руху в поєднанні з різкою керованістю та грамотним розподілом ваги, щоб забезпечити хороше входження повороти.

Швидкий рух по прямій не є запорукою успіху, адже дорога не завжди монотонно рівна. Автомобіль повинен бути найшвидший як на прямих, так і на проходженнях поворотів. 

GTA Online пропонує широкий вибір автомобілів, кожен із яких має свої набори переваг та недоліків. Однак, здається, консенсус вказує на Itali GTO як на найкращий автомобіль для перегонів у спортивному класі.


Це доказує і відео користувача Broughy1322 на YouTube.



Itali GTO надзвичайно швидкий і здатний підтримувати зчеплення з дорожнім полотном у поворотах, тобто гравець може витягнути з машини більше. Завдяки чудовій керованості, Itali GTO має надзвичайно швидкий час проходження в колі GTA Online.

Що стосується перегонів, швидкість - це не єдине, що диктує результат перегонів, оскільки багато з них зазвичай зводиться до того, наскільки спритна машина у поворотах. У той час, як у спортивному класі GTA Online можуть бути "швидші машини" з точки зору максимальної швидкості, мало хто може зрівнятися з часом кругового кола Itali GTO.

Що стосується максимальної швидкості, Ocelot Pariah, схоже, має перевагу в GTO, але максимальна швидкість не є єдиним фактором, який слід враховувати. Тому, якщо гравцеві потрібен спортивний автомобіль і у нього є гроші лише на один, тоді Itali GTO повинен бути чітким вибором.
Це доводить відео користувача CONE 11.


Джерело фото: GTA Wiki Fandom .
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
400
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
361
0