DJI заморозила роботу в ₚосії та Україні

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » DJI заморозила роботу в ₚосії та Україні
DJI заморозила роботу в ₚосії та Україні
Техніка і Наука
23:00, 26 квітень 2022
334
0

Після довгої невизначеності та розбірок з роботою дронів DJI на території України, компанія вирішила призупинити свою діяльність в ₚосії та Україні. 


«Ми взаємодіємо з клієнтами, партнерами та іншими зацікавленими сторонами щодо тимчасового зупинення ділових операцій на постраждалих територіях», – йдеться у заяві.


Відбулось це на фоні попередніх звинувачень компанії у допомозі рашистам. За словами українських дистриб'юторів, компанія свідомо вимкнула для українців технологію Aeroscope (прилад, який дозволяє відстежувати не лише переміщення самого дрона, але і місцезнаходження пілота). У той же час Аероскопи, привезені рашистами з їх території продовжували працювати і допомагали вести вогонь по українських розвідниках. Через це деякі європейські магазини перестали продавати техніку DJI. 

Також компанія погрожувала позбавленням обслуговування, у випадку, якщо наші захисники використовуватимуть агро-дрони, як міні-бомбардувальники проти рашистів. До всього, DJI погрожували українським дистриб'юторам за розповсюдження інформації про припинення роботи Aeroscope.

Схоже, що зараз компанія намагається відмежуватися від війни і зайняти позицію, начебто їх дрони призначені виключно для мирного використання. Хоча сама технологія Aeroscope презентувалась, як спосіб боротьби з дронами, які залітають у заборонені зони та пристрій, який забезпечував безпеку на об'єктах з "закритим небом".

Для того, щоб стаття не здавалась малокорисною, ми нагадаємо нашим читачам, що волонтери, ЗСУ та небайдужі люди проводять збори на покупку дронів AUTEL, які неможливо відстежити через Aeroscope, а деякі моделі оснащені тепловізорами та камерами нічного бачення. Тому шукайте відповідні ПЕРЕВІРЕНІ контакти та допомагайте нашим захисникам боронити Україну!

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0